Please, please, pretty please with sugar on top, remember....

7 posts / 0 new
Last post
FLSunshineMom's picture
Joined: 06/07/06
Posts: 3859
Please, please, pretty please with sugar on top, remember....

...to turn off signatures that include pictures of young children or babies. The only exception is a thread that specifically mentions "Child Pics" in the title (such as the Chat thread on this board). I know how easy it can be to be in a hurry and forget, but it is so vitally important to be sensitive to those who have had losses, especially recent ones! Thank you so much, ladies, and if you ever see MY signature left on inappropriately, PLEASE PM me to chew me out! Smile

~Mary

yellow.rose.of.canada's picture
Joined: 01/13/10
Posts: 1173

Thanks for the reminder. Smile I don't know about anyone else, but after the site updated I only see the check box; there's nothing that says "include signature" or whatever it used to say. But the box is in the same place at the bottom left corner of the reply text box. (I'm talking about the quick reply) Smile

FLSunshineMom's picture
Joined: 06/07/06
Posts: 3859

"yellow.rose.of.canada" wrote:

Thanks for the reminder. Smile I don't know about anyone else, but after the site updated I only see the check box; there's nothing that says "include signature" or whatever it used to say. But the box is in the same place at the bottom left corner of the reply text box. (I'm talking about the quick reply) Smile

Hmmm, sorry you're only a seeing a check box, Elizabeth. I know what you're talking about, I was seeing it that way for awhile, too, but then it changed back and now it has "Show your signature" next to it.

I'll mention the problem to the higher ups. Is anyone else having this issue?

yellow.rose.of.canada's picture
Joined: 01/13/10
Posts: 1173

No problem! Smile I just thought I'd mention it in case anyone else might be having that problem and was confused about turning their siggy off.

DannyT's picture
Joined: 09/11/11
Posts: 881

Was not seeing the words but I am seeing it now! I need to just go change my default...

FLSunshineMom's picture
Joined: 06/07/06
Posts: 3859

Elizabeth ~ I didn't realize until it was pointed out to me that it is the "Reply to Thread" button (lefthand bottom corner) where it only shows the checkbox. I have been mostly using the "Reply" button on the righthand side (right next to "Edit Post"), which does indicate what the checkbox is for.

Admin is working on it, so hopefully it will be back to normal soon. Smile Thanks for bringing it up, especially since others might be having the same problem.

FLSunshineMom's picture
Joined: 06/07/06
Posts: 3859

:bump: